Artikelen over: 🌟 Bulletstar Classic

Wat is Bulletstar Classic

Betreed de schimmige wereld van Bulletstar en regeer als een ware capo samen met je trouwe vrienden aan je zijde.

Het spel is online beschikbaar op je smartphone, tablet en PC. Start het eenvoudig op via BulletstarClassic.nl of download de Bulletstar Classic app voor iOS en Android. We raden het spel af voor minderjarigen.

🗞️ Het verhaal

Betreed de onderwereld als een empty-suit, paar duizend euro in je zak. Dit spel ademt misdaad en de misdaden brengen centen binnen terwijl je klimt op de ranglijst. De poen? Investeer in power (wapens van de straat), of snuffel rond op de markt voor andere deals.

Een ware capo weet: familie betekent macht. Dus vorm bondgenootschappen, start je bloedlijn, en daag rivaliserende families uit in Bulletstar.

💲 Is het kosteloos?

Je kan het volledig gratis spelen. Je kunt ook fictieve diamanten aanschaffen binnen het spel voor extra voordelen en ad-vrije actie.

🏆 Wat kun je winnen?

Geen echte knaken of prijzen te winnen. Puur en alleen een zee van speelplezier!

🔄 Rondes en resets

In het ritme van rondes beweegt dit spel, elke ronde duurt minstens 2 maanden en maximaal 6.

Wees op je hoede: wanneer een nieuwe ronde aanbreekt, gaat alles in rook op - inclusief aankopen met echt geld voor diamanten en andere in-game producten. Terug naar af, een volledige reset. Een VIP-account neem je wél mee naar een nieuwe ronde.

De reset wordt ongeveer één week van tevoren aangekondigd via een massabericht in het spel.

Dit is de onvervalste klassieke versie van het Bulletstar-spel. Die allereerste editie maakte zijn digitale entree op 25 mei 2005, al meer dan 18 jaar terug in de tijd!

Bijgewerkt op: 05/01/2024