Artikelen over: 🌟 Bulletstar Classic

Power

Zoek je een manier om aan geld te komen?

Dan kan veel power echt van pas komen! Met power kun je het contante geld van anderen aanvallen die minder power hebben dan jij. Klinkt goed, nietwaar? Hieronder volgt een instructie over hoe je precies aan power kunt komen.

🏬 De winkel

In de winkel zie je verschillende wapens staan die je power zullen geven
Bij elk wapen wordt aangegeven hoeveel power je ermee zult ontvangen
Deze wapens kunnen niet worden ingezet voor moorden, maar worden direct omgezet in power

🌀 Clicks

Om wapens in de winkel te kunnen kopen, heb je clicks nodig
Clicks kunnen in de winkel gekocht worden met contant geld, maar ze zijn ook te vinden in de kluiscombinaties

Zorg ervoor dat je meer power hebt dan degene die je van plan bent aan te vallen! Wanneer je iemand aanvalt met meer power dan jij, zul je GELD verliezen aan die persoon!

Op de pagina "Alle criminelen" heb je de mogelijkheid om andere leden aan te vallen. Als je nieuwsgierig bent naar je huidige positie, kun je een kijkje nemen op je profiel of bij je status.

Als je op jouw positie klikt, word je automatisch naar die pagina geleid.

Bijgewerkt op: 31/08/2023