Kijk uit voor oplichters

Hier zijn enkele tips om jezelf te beschermen tegen oplichters.

👁️ Wees alert: Als iemand je een aanlokkelijk voorstel doet dat ingaat tegen onze spelregels, zoals het boosten van je account of een "te mooie om waar te zijn" investeringsmogelijkheid, wees dan op je hoede. Als het te mooi lijkt om waar te zijn, is dat vaak ook zo.
🧠 Vertrouw je instinct: Als iets niet helemaal goed aanvoelt, vertrouw dan op je gevoel. Oplichters spelen in op hebzucht en nieuwsgierigheid, dus blijf sceptisch.
✍🏻 Meld verdachte activiteiten: Als je denkt dat je met een oplichter te maken hebt, aarzel dan niet om gebruik te maken van ons meldsysteem. We nemen alle meldingen serieus en zullen actie ondernemen om je te beschermen.
🔗 Klik niet zomaar op verdachte links: Wees voorzichtig met e-mails van HODL Games-platforms die er verdacht uitzien. Controleer altijd of je op de officiële website. Pas op voor phishing-pogingen en deel nooit persoonlijke informatie. Bescherm jezelf tegen fraude.

Scherm je social media-accounts af voor niet-volgers en voeg geen onbekende mensen toe. Het kan namelijk voorkomen dat de persoon die zich voordoet als een "hele knappe dame" eigenlijk kwaadwillend is. Veiligheid gaat altijd voor!