Je account

Bij het aanmaken van een account op een HODL Games-platform ga je akkoord met richtlijnen en voorwaarden van het betreffende platform.

HODL Games is een uitgever van tekstgebaseerde spellen die in eigen beheer zijn ontwikkeld. Sommige spellen kunnen volledig kosteloos worden gespeeld, terwijl andere spellen een gratis proefperiode van 50 speeluren aanbieden.

Voor bepaalde spellen is de aanschaf van HODL Games+ vereist om onbeperkte toegang tot de volledige spelervaring te krijgen.

Op elk platform heb je de mogelijkheid om je eigen account aan te maken door simpelweg je e-mailadres in te voeren en een gebruikersnaam en wachtwoord te kiezen.

🔒 Beveilig je account met behulp van deze tips

Gebruik wachtwoorden die uniek en robuust zijn.
Regelmatig je wachtwoord wijzigen is een must.
Bescherm nauwlettend je wachtwoordinvoer.
Deel nooit je wachtwoord met anderen, zelfs niet met vrienden.

Lees ook: Problemen met inloggen of aanmelden en Ik vermoed dat ik gehackt ben

Volg deze tips om je account te beveiligen en ongeoorloofde toegang te voorkomen.

Bijgewerkt op: 22/09/2023