Ik vermoed dat ik gehackt ben

Het is vervelend om te horen dat je denkt dat je account gehackt is.

Hier zijn stappen die je kunt volgen.

Wijzig je wachtwoord: Op elk HODL Games platform kun je zelf je wachtwoord wijzigen. Ga naar de accountinstellingen en kies 'Wachtwoord wijzigen'. Gebruik een sterk, uniek wachtwoord.
Wachtwoord vergeten? Als je je wachtwoord bent vergeten, gebruik dan de "Wachtwoord vergeten" optie op het betreffende HODL Games platform (als je bent uitgelogd) om een nieuw wachtwoord in te stellen.
Voorkom toekomstige hacks: Bescherm je account. Deel je login-gegevens nooit. Gebruik altijd sterke wachtwoorden en vermijd hergebruik van wachtwoorden.
Contact opnemen met support: Denk je dat je gehackt bent? Neem contact op met HODL Games Support voor hulp en een beveiligingsonderzoek. We staan klaar om je te helpen je account te beschermen.