Hoe meld ik vermoedelijk valsspelen?

Bij HODL Games streven we naar een eerlijke en leuke spelomgeving voor al onze gebruikers.

Als je vermoedt dat iemand valsspeelt of zich op een andere manier ongepast gedraagt, moedigen we je aan om dit te melden. Hier is hoe:

👤 Ga naar het profiel: Bezoek het profiel van de betreffende gebruiker om meer informatie te verzamelen over hun gedrag en activiteiten.
⚠️ Rapporteer het profiel: Klik op de "Rapporteer" knop op het profiel van de gebruiker.
ℹ️ Geef een reden op: Vertel ons waarom je denkt dat deze gebruiker zich ongepast gedraagt. Geef zo specifiek mogelijk aan wat je hebt waargenomen.
🕵️ Voeg bewijs toe: Als je bewijsmateriaal hebt, zoals screenshots, chatlogs of andere relevante informatie, voeg dit dan toe aan je rapport. Hoe meer bewijs je kunt verstrekken, hoe beter we kunnen onderzoeken.

Ons team zal je rapport zorgvuldig onderzoeken en passende maatregelen nemen om de integriteit van onze spelomgeving te behouden. Bedankt voor je hulp bij het handhaven van een eerlijke en leuke speelervaring voor iedereen bij HODL Games!