Artikelen over: 🦹‍♂️ BOEF

Drerries aanvallen

Als je snel geld nodig hebt, kun je drerries aanvallen die geen bescherming hebben.

Ga naar de Ranglijst of klik op een willekeurige drerrie en selecteer "Aanvallen". Je ziet direct of je geld hebt buitgemaakt.

Koop "Rip bescherming" om ongestoord geld te stelen, anders kunnen anderen je gestolen cash geld meteen stelen.

Door drerries aan te vallen, kun je ook koffers en kluiscodes vinden. Je ontvangt automatisch een bericht!

Bijgewerkt op: 07/09/2023