Artikelen over: 🦹‍♂️ BOEF

Wat is BOEF Het Misdaadspel?

Heers als de topbaas van je bende en verover de stad terwijl je vriendschappen sluit.

Het spel is online beschikbaar op je smartphone, tablet en PC. Start het eenvoudig op via Boef.nl of download de BOEF app voor iOS en Android. We raden het spel af voor minderjarigen.

🗞️ Het verhaal

Stap in de huid van een straatrat die op de loer ligt voor een groots crimineel avontuur. Het draait hier allemaal om keiharde misdaden plegen, dikke stacks cashen en razendsnel opklimmen in de ranglijsten. En de buit die je binnenhaalt? Die investeer je slim in je bende en wapens.

Maar hier wordt het pas echt interessant, want je speelt niet tegen een computer - nee, je daagt echte mensen uit in dagelijkse missies om bezittingen en glinsterende diamanten. Echte fans weten inmiddels dat een sterke bende gelijkstaat aan absolute macht.

Dus zet je schrap, bouw allianties op en laat rivaliserende bendes zien wie hier de baas is.

Het spel draait om macht, misdaad én vriendschap. Maar wees op je hoede, niemand is te vertrouwen in deze wereld.

💲 Is het gratis?

Ja, het spel is gratis te spelen. Aankopen binnen het spel, zoals fictieve diamanten of starter packs, zijn volledig optioneel. Je kunt nog steeds volop genieten van het spel zonder dat je iets hoeft aan te schaffen.

🏆 Wat kun je winnen?

Er zijn geen echte prijzen of geld te winnen. Stap in deze opwindende virtuele misdaadwereld en beleef urenlang plezier!

🔄 Seizoenen en resets

In dit criminele spel volgen de seizoenen hun eigen ritme, variërend van 2 tot 6 maanden. Na het einde van elk spelseizoen volgt een reset.

Dit spel is bedoeld voor volwassenen van 18 jaar en ouder vanwege de aanwezigheid van expliciete en ongepaste inhoud, zoals geweld, criminaliteit en drugs. Als minderjarigen dit willen spelen, is ouderlijke toestemming vereist.

Bijgewerkt op: 16/09/2023