Account verwijderen

Bij HODL Games heb je de mogelijkheid om zelf je account te verwijderen via de Instellingen op elk HODL Games-platform.

ℹ️ Stappen om je account te verwijderen:

Zorg ervoor dat je zeker bent dat je je account wilt verwijderen.
Ga naar de Instellingen van je account.
Klik op "Account Verwijderen".
Bevestig nogmaals dat je je account wilt verwijderen.

❗ Belangrijk:

Na het indienen van je verzoek om je account te verwijderen, zal je account worden gemarkeerd voor verwijdering.
Je account zal niet onmiddellijk worden verwijderd. Na 7 dagen wordt je account definitief verwijderd.
Als je van gedachten verandert binnen deze 7 dagen, kun je op elk moment opnieuw inloggen om je account te behouden. Je account zal dan weer actief worden en niet worden verwijderd.

Let op: Alle gegevens gekoppeld aan je account worden permanent verwijderd bij het verwijderen van je account. Zorg ervoor dat je er zeker van bent voordat je deze stap onderneemt.